VİRÜSÜ YENDİK HAMDOLSUN

VİRÜSÜ YENDİK HAMDOLSUN
Siz bu satırları okuduğunuzda biz virüsün cenaze namazından dönüyor olacağız. Çoktan okuduk son Fatiha’sını, gömdük gitti Evelallah…Dünya uğraşadursun, virüsü, kanun hükmünde kararnamelerle, tüzüklerle, ulusa seslenişlerle,...

Siz bu satırları okuduğunuzda biz virüsün cenaze namazından dönüyor olacağız. Çoktan okuduk son Fatiha’sını, gömdük gitti Evelallah…
Dünya uğraşadursun, virüsü, kanun hükmünde kararnamelerle, tüzüklerle, ulusa seslenişlerle, CEHAPE zihniyetini aziz milletimize anlata anlata yendik.
İtalya’sı, İspanya’sı, ABD’si, Alman’ı, Rus’u, uçuşları açmamızı bekliyor. Uzman göndereceklermiş, bu mucizenin hikmetini öğrenmek için. Tabii paylaşacağız, biz insanı yaradandan ötürü severiz. Bakın Bay Kemal bilmez, Ekrem bilmez bunu. Tüm tecrübelerimizi, kendini medeni sanan bu devletlere anlatacağız, yorulmayacağız.
Maskesiz yendik virüsü. Dağıtacağız dedik, virüsü korkutmak için, işe yaradı. Maske dağıtmadan da geçti. Maskenin tamamen psikolojik olduğunu cemi cümleyle gösterdik.
Gecemizi gündüzümüze kattık, uyumadık, sörvayvıra reklam verdik, “Hepinizin yanındayız” dedik, bu da virüse karşı psikolojik bir savaştı, hamdolsun onu da başardık.
Yardım meselesi. Utanmadan, belediye imkanlarını seferber ederek, milletin virüsle mücadelesini aziz mübarek günlerde sabote edenler çıktı mı? Çıktı. Ama memleketin polisi var, jandarması, bağımsız yargısı var, defterlerini dürdü. Virüs çaresiz kaldı.
Camilerden, parklardan, sahillerden önce AVM’leri açmamızı anlamayanlar çıktı. Yahu okumamış, bilimden, bilim kurulundan uzak tipler bunlar, gezici bir kafa bunlar. Anlamadılar. Halbuki bu bir tatbikattı.
Virüsün en çok bulaştığı yerlerde hala varlığını sürdürüyor mu? Bi baktık, ama çok şükür dermanı kalmamıştı. AVM’den kaçıp başka alanlara saklanmış olabilir. Şimdi ne yapıyoruz, hepsini kontrollü açıyoruz. Nerden bilecek bunları Bay Kemal?
ÇAV BELLA SON DARBEYDİ
Uçak biletlerinin fiyatlarını indirmemizle dalga geçtiler. Benim milletimin ev almasını kolaylaştıracak, buna yatırım yapan eş dost müteahhitlere kolaylık sağladık, buna da laf ettiler. Bunlar yatırım düşmanı. Bunların aklı fikri maskeymiş, tentürdiyotmuş, sıvı sabunmuş… Maske dediğin nedir ya, nedir? 25 kuruş maske dediğin.
Aziz milletimiz virüsle mücadelede, devletinin, millet ittifakının, millet bahçelerinin, külliyenin, kanal İstanbul’un yanında iken birileri çıkıp camilerden Çav bella çaldı. Bunu alkışlayanlar çıktı utanmadan. Gereği hemen yapıldı. Derdest edilenler edildi, çalanlar, çaldıranlar aranıyor. Bulunmaz ama aranıyor. Aranması önemli, tek parti döneminde bu bile yapılmıyordu.
Şu iyi bilinmelidir ki Çav bella bu ülkeye karşı yapılan son darbe girişimiydi. Hamdolsun milletimiz gereken cevabı, Diyanet İşleri Başkanı ile birlikte verdi. Bay Kemal olanları bilgisayar ekranından izledi. Yahu virüsle mücadele bilgisayar ekranından, vatandaşı kandırarak yapılır mı? CEHAPE bu işte.
Şimdi bugün itibariyle bu ülkenin her bireyi buna Bay Kemal de dahil, artık özgürce sokağa çıkabilecek, otobüse, minibüse, kendi arabasına binecek. Yayan dolaşmak isteyenler için kaldırımlar, acıkanlar için büfeler açık olacak.
Dünyanın korona virüs karşısında halini gördükçe içimiz parçalanıyor ama bizim tecrübelerimizden bir an önce istifade etmelerinde fayda var.
Virüs meselesini psikolojik harp vasıtasıyla alt ettik. Açık söylemeliyiz; bundan nemalanmaya çalışanlar çıktı, çıkacaktır ama benim milletin her şeyi görür, görüyor.
Virüse benim memleketimde yer yok. Barınamayacaktır burada barınamayacak.