WhatsApp, Android kullanıcıları için yeni güncelleme yolda

WhatsApp, Android kullanıcıları için yeni güncelleme yolda
WhatsApp, Android için yeni güncellemeye gidiyor. Bu güncellemeye göre, çıkartma düzenleme özelliğini test etmeye başladı.Mesajlaşma uygulaması WhatsApp beta güncellemesinde yeni özelliğini test etmeye başladı. WABetaInfo’da...
WhatsApp, Android için yeni güncellemeye gidiyor. Bu güncellemeye göre, çıkartma düzenleme özelliğini test etmeye başladı.

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp beta güncellemesinde yeni özelliğini test etmeye başladı. WABetaInfo’da yer alan habere göre bu güncelleme WhatsApp’ta çıkartma düzenleme özelliğini kapsıyor.

İlk olarak iOS 24.1.10.72 güncellemesiyle WhatsApp beta kullanıcılarına sunulan yeni özellik, uygulama üzerinden çıkartmaları düzenleme imkanı sunuyor. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, üçüncü taraf uygulamalara ihtiyaç duymadan çıkartma oluşturma/düzenleme işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Android'e güncelleme

Google Play Store’da bulunan Android için en son WhatsApp beta 2.24.6.5 güncellemesinde, WhatsApp’ın bazı beta test kullanıcılarına çıkartma düzenleme özelliği sunduğu keşfedildi. Ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi WhatsApp, görüntülerden çıkartmalar oluşturmak için tasarlanmış bir araç sunuyor.

WhatsApp, Android kullanıcılarına çıkartma düzenleme özelliği sunacak. Android kullanıcılarına WhatsApp’tan müjde: Yeni güncellemeyle beklenilen özellik geliyor.