‘Yalan Üretim Merkezi’nin gişesi çok zayıf kaldı’

‘Yalan Üretim Merkezi’nin gişesi çok zayıf kaldı’
AK Parti'nin 128 milyar doları tekrar gündeme getiren çizgi filminin ardından CHP Sözcü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında AK Parti'nin videosu hakkında açıklamalarda bulundu.Öztrak, "Şimdi de bu filmi galiba AKP kendi...

AK Parti'nin 128 milyar doları tekrar gündeme getiren çizgi filminin ardından CHP Sözcü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında AK Parti'nin videosu hakkında açıklamalarda bulundu.

Öztrak, "Şimdi de bu filmi galiba AKP kendi web sayfasından çekmiş, anlaşılan utandılar. Ampulü patlattılar. Değiştirmeyi de yasaklamaya çalışıyorlar. Karanlıkta millet sıkılmasın diye de çizgi film gösteriyorlar ama millet bunların filmini seyretmiyor" ifadelerini kullandı.

Öztrak özetle şunları söyledi:

‘ŞAHSIM HÜKÜMETİ ÇAREYİ ÇİZGİ FİLM ÜRETMEKTE ARIYOR’

“Ülkeyi yönetme kabiliyetini yitiren, gerçeklerden kopan, milleti unutan, söyleyecek sözü kalmayan, vatandaşın sorunlarına çözüm üretemeyen, Erdoğan Şahsım Hükümeti, şimdi çareyi çizgi film üretmekte arıyor. Çarşamba günü vizyona giren Bu yapımın müellifi kim? İmzasını nasıl atmış, kendini nasıl tanıtıyor diye baktık; AK Parti’nin isim ve logosu var, Altında da, ‘Yalan Üretim Merkezi’ yazıyor… Tesadüf mü, tevafuk mu… Yoksa şecaat arz ederken sirkatlerini mi söylemişler… Bunu milletimizin takdirine bırakıyoruz. AK Parti Yalan Üretim Merkezi prodüksiyonu olan bu yapımın, gişesi çok zayıf kaldı.”