19 ülkeden 34 kişiyle flört eden gezgin Türkiye'de yaşadıklarını anlattı: "Geri geleceğim dedi, gelmedi"

19 ülkeden 34 kişiyle flört eden gezgin Türkiye'de yaşadıklarını anlattı: "Geri geleceğim dedi, gelmedi"
Geçen yıl 19 ülkeden 34 kişiyle flört eden ABD'li Loni James, Türkiye’de yaşadıklarını anlattı. James, Fethiye'de görüştüğü kişinin yakınlaşma isteğini kabul etmeyince kendisini yamaç paraşütüyle ilgili satış yapan...

Geçen yıl 19 ülkeden 34 kişiyle flört eden ABD'li Loni James, Türkiye’de yaşadıklarını anlattı. James, Fethiye'de görüştüğü kişinin yakınlaşma isteğini kabul etmeyince kendisini yamaç paraşütüyle ilgili satış yapan bir mağazada bıraktığını, "Geri geleceğim" deyip hiç gelmediğini söyledi.

Independent Türkçe’nin aktardığına göre; 40 yaşındaki kadın, 1,5 sene önce hayatını kaybeden annesinin uzun süre Alzheimer'la mücadele ettiğini, bu sürecin kendisine tek başına yolculuğa çıkma kararı aldırdığını söyledi. James, “Ailem Amerikan kültürüne göre her şeyi doğru yapmıştı. Evlendiler, üç çocuk büyüttüler. İyi işleri vardı. Evin parasını ödediler. Emeklilik için büyük planları vardı ama annem emekli olamadı” ifadelerini kullandı.

Geçen yıl Washington'dan Birleşik Krallık'ın başkenti Londra'ya giderek seyahate başladığını belirten James, ziyaret ettiği ülkelerde Tinder ve Bumble gibi çöpçatanlık uygulamalarından tanıştığı kişilerle randevulaştığını ifade etti. Tanıştığı kişilerle pek çok güzel anı biriktirdiğini söyleyen Loni James, dün CNN International'da yayımlanan röportajda Türkiye'deki flört deneyimlerinden bahsetti. James, yakınlaşma isteğini kabul etmeyince Fethiye'de görüştüğü kişinin kendisini yamaç paraşütüyle ilgili satış yapan bir mağazada bıraktığını, "Geri geleceğim" deyip hiç gelmediğini söyledi. James, çıkan fırtınada saatlerce bekledikten sonra geceyi mağazadaki bir bankta geçirdiğini belirtti.