İlyas Sarıkaya isimli şahıs arkadaşını öldürüp silahla yaraladığı kadına 21 gün cinsel saldırıda bulundu

İlyas Sarıkaya isimli şahıs arkadaşını öldürüp silahla yaraladığı kadına 21 gün cinsel saldırıda bulundu
Bursa’da İlyas Sarıkaya, sevgilisiyle  ilişkisi olduğu iddiasıyla arkadaşını öldürdü. Sevgilisi olduğunu iddia ettiği F.O’ya da 21 gün boyunca cinsel istismarda bulundu. İlyas Sarıkaya, polisler tarafından etkisiz hale...

Bursa’da İlyas Sarıkaya, sevgilisiyle  ilişkisi olduğu iddiasıyla arkadaşını öldürdü. Sevgilisi olduğunu iddia ettiği F.O’ya da 21 gün boyunca cinsel istismarda bulundu. İlyas Sarıkaya, polisler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Bursa'da F.O. ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp bantlayan İlyas Sarıkaya'nın (49) komşuları konuştu. Sarıkaya'nın yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu.

Bursa'da yaşanan olayda, İlyas Sarıkaya'nın iddiaya göre mahalle arkadaşı Recep Özaslan'ı F.O. ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle öldürdüğü ve aynı silahla F.O.'yu yaraladığı ortaya çıktı. Sarıkaya, arkadaşının cesedini çarşafa sarıp streç filmle bantlayarak gizledi. Ayrıca, yaralı F.O.'ya pansuman yapmak adı altında 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu.

İlyas Sarıkaya’ya 6 ayrı suçtan 2 kez ağırlaştırılmış  müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Olayın ayrıntıları arasında polisin müdahalesiyle Sarıkaya'nın gözaltına alınması, F.O.'nun annesinin şikayeti ve mesajla irtibat kurularak yardım istemesi de bulunuyor.

Olaydan sonra yaşadıklarını anlatan F.O, 21 gün boyunca kendi hayat mücadelesini verdiğini belirtti. Hem psikolojik şiddete  hem de cinsel istismara uğradığını dile getiren F.O, vücudunda 6 mermiyle yaşadığını belirterek “Nasıl bir mucize olduğuma. Bildiğin bir mucize bu yani. Allah'ın mucizesi. 21 gün boyunca bildiğiniz bir psikolojik savaş verdim orada onunla. Hem bedenen savaş verdim. Cinsel istismara uğruyordum. Hem psikolojik işkence gördüm. Kızım için yaşadım. Bir şekilde yaşadım” ifadelerini kullandı. (DHA)