Aleyna Tilki'den Mor ve Ötesi ile yaptığı 'Yaz Yaz Yaz' düeti eleştirilerine yanıt: Benim gibileri üzerseniz...

Aleyna Tilki'den Mor ve Ötesi ile yaptığı 'Yaz Yaz Yaz' düeti eleştirilerine yanıt: Benim gibileri üzerseniz...
Şarkıcı Aleyna Tilki Mor ve Ötesi ile yaptığı düete gelen eleştirilere yanıt verdi. Tilki, "Ülkemizde müziği sevenlere örnek olup, ufkumuzu daima açan mor ve ötesi abilerim bana destek verdiği için de bu kadar kıskanmayın."...

Şarkıcı Aleyna Tilki Mor ve Ötesi ile yaptığı düete gelen eleştirilere yanıt verdi. Tilki, "Ülkemizde müziği sevenlere örnek olup, ufkumuzu daima açan mor ve ötesi abilerim bana destek verdiği için de bu kadar kıskanmayın." dedi.

Türkiye'de 2004 yılında çıkardıkları Dünya Yalan Söylüyor isimli albümle Türkçe rock müziğin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan Mor ve Ötesi, pop sahnesinin genç isimlerinden Aleyna Tilki ile yeni bir düet için bir araya geldi.

İş birliğinin ardından gelen eleştirilere yanıt veren Aleyna Tilki, "Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde de gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şu an boş yere sağır taklidi yapmayın" dedi.

Abilerim bana destek verdi

Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

"Benim gibileri üzerseniz bu çağda üretecek olan insanlar, sesi bin tane işlemden geçmeden şarkı çıkartamayan, sahnede canlı bile söyleyemeyen ve asıl yeteneği müzik yapmak olmayan o insanlar olacak. Şimdiden kulaklarınız armoni hatalarıyla dolu yeni şarkılara alışmaya başladı haberiniz olsun. Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde de gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şu an boş yere sağır taklidi yapmayın. Ülkemizde müziği sevenlere örnek olup, ufkumuzu daima açan mor ve ötesi abilerim bana destek verdiği için de bu kadar kıskanmayın."