Alibeyköy'de İETT otobüsündeki kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Alibeyköy'de İETT otobüsündeki kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı
Eyüpsultan Alibeyköy semti Güzeltepe Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda 2 kadın yolcu, yolcu kartlarını okuttuktan sonra koltuğa oturarak otobüs şoförüne “Direkt mi gidiyorsun” diye sordu. Şoför'ün “Yamuk gidiyorum...

Eyüpsultan Alibeyköy semti Güzeltepe Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda 2 kadın yolcu, yolcu kartlarını okuttuktan sonra koltuğa oturarak otobüs şoförüne “Direkt mi gidiyorsun” diye sordu. Şoför'ün “Yamuk gidiyorum ben” cevabına, otobüste bulunan Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru şoförü uyararak, “Bu nasıl üslup, senin anan bacın yok mu?” dedi. Şoför ve polis arasında arbede çıktı. Sosyal medyada paylaşılan olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Yeni paylaşılan görüntülerde şoför, polisin yüzüne yumruk atarak gözünü morartırken, polisin dizi kırıldı.

Eyüpsultan Alibeyköy semti Güzeltepe Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda şoför ile polis memuru arasında tartışma çıktı. Şoförün polise karşılık vermeye devam etmesi üzerine tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada şoför polis memuru tarafından tartaklandı. Etraftakilerin araya girmesiyle taraflar ayrıldı ancak şoför otobüsten inen polis memurunun peşinden koşarak saldırmaya başladı. Şoför, polisin yüzüne yumruk atarak gözünü morartırken, polisin dizi kırıldı.

Kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşlardan bir kişi yaralandı. O anlar kamera kaydına alınırken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı polis memuru ve vatandaşa ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Polis memurunun dizi kırılırken ve iş göremez raporu aldığı, diğer yaralı kişinin ise hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri; yolcu 2 kadın, yaralanan vatandaş ve polis memurunun şikayetçi olması üzerine şoförü gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan ve kendisini tartaklayan polis memurundan şikayetçi olduğu öğrenilen şoföre, “görevli memura mukavemet”, “kişilerin huzur ve sükutunu bozma” ve “kasten yaralama” suçlarından adli işlem yapıldı. Adliyeye sevk edilen şoför adli kontrole şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TIKLAYIN I Alibeyköy’de İETT şoförü darp edildi: ''Beni darp etti ve 155’i aramamı söyledi''