Aydın'da iki ailenin kavgasında ortalık savaş alanına döndü: 40'dan fazla yaralı var…

Aydın'da iki ailenin kavgasında ortalık savaş alanına döndü: 40'dan fazla yaralı var…
Aydın’ın Buharkent ilçesi dün gece savaş alanına döndü. Bir grubun, bir genci darp etmesiyle başlaya kavga iki aile fertlerinin birbirine girdiği taşlı sopalı kçatışmaya döndü. Kavgada 6’sı ağır 40’ı aşkın kişi...

Aydın’ın Buharkent ilçesi dün gece savaş alanına döndü. Bir grubun, bir genci darp etmesiyle başlaya kavga iki aile fertlerinin birbirine girdiği taşlı sopalı kçatışmaya döndü. Kavgada 6’sı ağır 40’ı aşkın kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay Kamilpaşa Mahallesi’nde akşam saatlerinde Samet Ediz’in bir grup genç tarafından dövülmesi ile başladı. Ağır yaralanan genç, ambulansla Aydın’a sevk edildi. Olayın ardından Samet Ediz’in yakınları, Ediz’i darp ettiği öne sürülen gençlerin ailelerinin bulunduğu evlere saldırdı.

Alınan bilgiye göre, Kamilpaşa Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan iki ailenin üyeleri, kent merkezinde karşılaşınca tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine sopa ve kesici aletlerle saldırdı. Haber verilmesiyle bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Demir, sopa, taşların kullanıldığı kavga kısa sürede mahallenin ara sokaklarına taştı. Polis ekipleri kavgaları ayırmakta yetersiz kalınca havaya ateş etti. Silah sesleri gece boyunca susmadı.

Sağlık ekiplerince farklı hastanelere kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.