Bahçelievler'de metrobüs arızası: Yolcular tahliye edildi

Bahçelievler'de metrobüs arızası: Yolcular tahliye edildi
Bahçelievler'de Avcılar yönüne giden bir metrobüsün arka bölümünden çıkan duman paniğe neden oldu. Şirinevler durağında durdurulan araçtaki yolcular tahliye edilerek güvenli alana alındı. Arızanın nedeni araştırılırken ekiplerin onarım çalışmaları sürüyor

Bahçelievler'de Avcılar istikametine giden bir metrobüste arka bölümünden duman çıkması sonucu yolcular tahliye edildi.

Yolcular güvenli şekilde indirildi

Henüz bilinmeyen bir nedenle arka bölümünden duman çıkan metrobüs, Şirinevler durağında durduruldu. Şoför, yolcuları güvenli bir şekilde tahliye ederek aracı taralı alana çekti. Metrobüsten çıkan dumanlar çevredeki vatandaşlar tarafından da fark edildi.

Arıza inceleniyor

Görevliler, metrobüste meydana gelen arızanın nedenini belirlemek için inceleme başlattı. Ekiplerin onarım çalışmaları sürerken, metrobüs seferlerinde aksama yaşandığı bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Öne Çıkanlar