Bella Hadid: Her gün tedavisi olmayan acılar çekiyorum

Bella Hadid: Her gün tedavisi olmayan acılar çekiyorum
Lyme hastalığına bağlı komplikasyonlar yüzünden bazı sorunlarla boğuşan ABD'li ünlü model Bella Hadid, her gün tedavisi olmayan acılar çektiğini söyledi. Yaşadıklarını takipçileriyle paylaşan Bella Hadid'in anlattığına...

Lyme hastalığına bağlı komplikasyonlar yüzünden bazı sorunlarla boğuşan ABD'li ünlü model Bella Hadid, her gün tedavisi olmayan acılar çektiğini söyledi.

Yaşadıklarını takipçileriyle paylaşan Bella Hadid'in anlattığına göre; ünlü modelin geçen yıl kanal tedavisi yaptırdığı ön alt dişlerinden birinin altında bir enfeksiyon oluştu, Hadid'in söylediğine göre enfeksiyon hafif çaplı da olsa yayıldı.

Hadid, paylaşımında "Kalbimin derinliklerinden sanki bu dişimin çekilmesi gerektiğini hissediyorum. Böylece geri kalanları kurtarabiliriz" dedi. Bella Hadid, ayrıca herhangi bir ruhsal ya da fiziksel travmanın Lyme hastalığını harekete geçirdiğini ifade etti. 26 yaşındaki model, bazen fazla çalışmanın ya da stres yaşamanın genel sağlık durumunu etkilediğini belirterek, "Bazı günler sorun olmuyor. Ama baz günler zor" ifadelerini kullandı.

Bella Hadid, daha sonra takipçilerine şöyle seslendi:

Vücudunuzu dinleyin arkadaşlar. Benim yaşadıklarım, Lyme hastalığının alevlendiğini gösteriyor. Bu hastalık, acı çeken yerlere, yani dişime, çeneme, kemiklerime ve sinir sistemime saldırıyor.