Bodrum’u sağanak vurdu: Mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

 Bodrum’u sağanak vurdu: Mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Bodrum’da şiddetli yağış nedeniyle dere taştı, dere kenarında bulunan ev ve yollar sular altında kaldı. Mahsur kalan 4 kişi ve 1 kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.DHA’da yer alan habere göre, Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü’nün...

Bodrum’da şiddetli yağış nedeniyle dere taştı, dere kenarında bulunan ev ve yollar sular altında kaldı. Mahsur kalan 4 kişi ve 1 kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

DHA’da yer alan habere göre, Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü’nün Muğla için yaptığı uyarının ardından Bodrum’da kuvvetli yağış etkili oldu. Gece saatlerinde başlayan yağmur öğle saatlerinde etkisini artırırken, Bitez Mahallesi'nde kuvvetli yağış sonrası dere taştı.

Dere yatağının çevresindeki ev ve yollar sular altında kalırken bir evde mahsur kalan 4 kişi ile 1 kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılan kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yağışla birlikte yollarda su birikintileri oluşurken, sürücüler de zor anlar yaşadı. Gümbet Mahallesi Zengin Hüseyin Sokak'ta ise çok sayıda ağaç devrildi, sokak trafiğe kapatıldı. Belediye ekipleri, su birikintilerinin tahliyesi için çalışma başlatırken, tıkanan mangalları da temizledi.