Camında 'Hızlı ve Öfkeli' yazan araç motosiklete çarptı: 2 yaralı

Camında 'Hızlı ve Öfkeli' yazan araç motosiklete çarptı: 2 yaralı
Ordu'nın Altınordu ilçesinde camında 'Hızlı ve Öfkeli' yazan otomobil, kavşaktan dönen motosiklete çarptı. Motosikletin savrulmasıyla kaldırımda yürüyen Zeliha Duyar yaralandı. Kazada motosiklet sürücüsü Deniz Yusufcan Aksoy'un...

Ordu'nın Altınordu ilçesinde camında 'Hızlı ve Öfkeli' yazan otomobil, kavşaktan dönen motosiklete çarptı. Motosikletin savrulmasıyla kaldırımda yürüyen Zeliha Duyar yaralandı. Kazada motosiklet sürücüsü Deniz Yusufcan Aksoy'un hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen Cemil G., (48) kontrolündeki 52 RC 929 plakalı otomobil, kavşaktan Samsun istikametine dönüş yapan Deniz Yusufcan Aksoy idaresindeki 52 AAK 523 plakalı motosiklete yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan motosiklet, kaldırımda yürüyen Zeliha Duyar’a çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Aksoy ile Zeliha Duyar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Kurye olarak çalıştığı öğrenilen Aksoy’un hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Otomobil sürücüsü Cemil G., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan otomobilin arka camında ‘Hızlı ve öfkeli’ yazısı olduğu görüldü. (DHA)