Cem Davran'ın 'Atatürk' konuşması Altın Kelebek'e damga vurdu: Ben es geçmeyeceğim

Cem Davran'ın 'Atatürk' konuşması Altın Kelebek'e damga vurdu: Ben es geçmeyeceğim
Altın Kelebek Ödülleri'ne gecenin sunucusu Cem Davran'ın Cumhuriyet'in 100. yılı için yaptığı konuşma damga vurdu. "Es geçenler var ama ben es geçmeyeceğim. Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına...

Altın Kelebek Ödülleri'ne gecenin sunucusu Cem Davran'ın Cumhuriyet'in 100. yılı için yaptığı konuşma damga vurdu. "Es geçenler var ama ben es geçmeyeceğim. Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onu saygı ve minnetle anıyoruz." diyen Cem Davran uzun süre alkışlandı.

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulurken, geceye programın sunucusu Cem Davran'ın yaptığı konuşma damga vurdu. Cumhuriyet'in 100. yılı için konuşma yapan Davran'ın sözleri sık sık alkışlarla kesildi.

Davran, "Es geçenler var, onlara üzülüyorum ama ben es geçmeyeceğim. Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onu saygı ve minnetle anıyoruz. Bu cumhuriyetimizi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e onun silah arkadaşlarına borçluyuz. Saygıyla minnetle anıyoruz. Bayanlar baylar bu cumhuriyetin 100. yılı kutlu olsun." dedi.