Efeler'de çocuklar yaz kurslarında hem eğleniyor hem öğreniyor
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, ilçedeki çocukların yaz tatillerini daha verimli bir şekilde geçirebilmeleri için başlattığı ücretsiz yaz kursları ile çocukların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlıyor. Bu yılki kurslar, kültür ve sanatla iç içe bir tatil imkanı sunarken, minik kursiyerler geleneksel halk oyunlarıyla Ege'nin ezgileriyle tanışıyor ve sahnede hem eğlenip hem de öğreniyorlar.

Yaz boyunca devam edecek olan kurslarda, halk oyunları dışında akıl oyunları, drama, jimnastik, resim ve el sanatları, müzik (keman, gitar, piyano, bateri, darbuka, org, klavye), futbol, İngilizce, satranç, sanat atölyeleri ve çocuklarla felsefe (P4C) gibi birçok farklı alanda eğitimler verilmeye devam edecek.
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, kursların her yıl daha genişleyen içerikleriyle çocukların sosyal becerilerini geliştirmelerini ve kültürel değerlerimizi yaşatmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Başkan Yetişkin, "Tüm kurslarımız ücretsiz ve her yaştan çocuğumuzu bekliyoruz" diyerek, Efeler'deki tüm çocukları kurslara katılmaya davet etti.
Kaynak:Bülten