Filistin mitinginde yumruk yiyen Aydemir konuştu: Ben aslında affederim ama o yumruk beni aştı

Filistin mitinginde yumruk yiyen Aydemir konuştu: Ben aslında affederim ama o yumruk beni aştı
'Filistin'e destek' mitingi sonrası ‘hilafet’ bayrağı taşıdığı için Ege Akersoy tarafından yumruklanan İsmail Aydemir konuştuAydemir elindeki hilafet bayrağını ve duvara asılı Türkiye bayrağını öptükten sonra "Ben...

'Filistin'e destek' mitingi sonrası ‘hilafet’ bayrağı taşıdığı için Ege Akersoy tarafından yumruklanan İsmail Aydemir konuştu

Aydemir elindeki hilafet bayrağını ve duvara asılı Türkiye bayrağını öptükten sonra "Ben aslında affederim ama o yumruk beni aştı" diye konuştu.

İstanbul'da 1 Ocak sabahı Galata Köprüsü'nde düzenlenen 'Filistin'e destek, şehitlere rahmet' mitinginden sonra taşıdığı hilafet bayrağı nedeniyle darbedilen İsmail Aydemir TVnet’e açıklama yaptı.

Önce hilafet bayrağını ardından Türkiye bayrağını öpüp alnına koyan Aydemir, "Bu yumruk bana atılmadı. Benim 2 çocuğum var, o da benim çocuğum yaşlarında. Ben o çocuğu tanımam, bilmem, şahsi bir şeyim yok. Ben o çocuğu affederim aslında, nefis yapmam, o yumruğu onun cahilliğine veririm. Ama o yumruk beni de aştı, benim şahsımı aştı" diye konuştu.