FOX TV ile veda etmişti. Can Yaman'ın yeni adresi belli oldu

FOX TV ile veda etmişti. Can Yaman'ın yeni adresi belli oldu
FOX TV ekranlarında yayımlanan ''Bay Yanlış'' dizisinin final yapmasının ardından seyircilere veda eden Can Yaman uzun bir süredir İtalya'da sanat hayatını devam ettiriyor. Can Yaman'ın eski dizileri ise birçok ülkede seyircilerle...
FOX TV ekranlarında yayımlanan ''Bay Yanlış'' dizisinin final yapmasının ardından seyircilere veda eden Can Yaman uzun bir süredir İtalya'da sanat hayatını devam ettiriyor. Can Yaman'ın eski dizileri ise birçok ülkede seyircilerle buluşmaya devam ediyor.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİNİN YENİ ADRESİ O ÜLKE OLDU

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre;Şimdiye kadar çok az sayıda Türk dizisini satın alan Fransa’nın ünlü medya devi Canal+ Group Gold Film imzalı “Erkenci Kuş” dizisini satın aldı.

Ülkemizde 26 Haziran 2018 ile 6 Ağustos 2019 tarihleri arasında Star TV’de 51 bölüm olarak yayınlanan Gold Film imzalı “Erkenci Kuş” dizisi dünyada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yurt dışı satışını İzzet Pinto’nun kurucusu olduğu Global Agency dağıtım şirketinin yaptığı dizi Türki Cumhuriyetleri’yle beraber şimdiye kadar toplam 75 ülkeye satıldı.

“Erkenci Kuş” son olarak şimdiye kadar çok az sayıda Türk dizisini satın alan Fransa’nın ünlü medya şirketi Canal+ Group’un bünyesinde olan Novelas TV’de yayınlanacak.. Romantik komedi türündeki dizinin senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin kaleme almıştı. Erkenci Kuş 4 Mart itibariyle Novelas TV’de ekrana gelecek.

TÜRKİYE'YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Öte yandan bazı haber sitelerinde Can Yaman'ın yeniden Türkiye'ye dönüş yapacağına dair iddialar gündeme geldi. Ancak bu iddia Can Yaman'a yakın kaynaklar tarafından doğrulanmadı. Can Yaman'ın uzun bir süre daha İtalya'da yaşayacağı öğrenildi.

Kaynak: gazetepencere.com