Gaziosmanpaşa yanan marketin ürünleri yağmaladılar: O anlar kamerada

Gaziosmanpaşa yanan marketin ürünleri yağmaladılar: O anlar kamerada
Gaziosmanpaşa’da bulunan bir zincir markette çıkan yangında marketteki ürünler dışarı çıkarıldı. Bazı vatandaşlar ürünleri ellerindeki poşetlere doldurdu. O anlar video kaydına alındı.Gazete Pencere Haber Merkeziİstanbul...

Gaziosmanpaşa’da bulunan bir zincir markette çıkan yangında marketteki ürünler dışarı çıkarıldı. Bazı vatandaşlar ürünleri ellerindeki poşetlere doldurdu. O anlar video kaydına alındı.

Gazete Pencere Haber Merkezi

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunan bir zincir markette henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında marketteki ürünler zarar görmemesi için dışarı çıkarıldı. Market ürünlerini gören vatandaşlar ürünleri poşetlere doldurarak olay yerinden ayrıldı. O anlar başka bir vatandaş tarafından kaydedildi.

İstanbul Havadis'te paylaşılan görüntülerde, Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan bir markette bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Market çalışanları zarar görmemesi adına ürünleri dışarı çıkardı. Bunu gören vatandaşlar ellerine poşet alarak olay yerine geldi. Ardından yerde bulunan ürünleri poşetlere doldurarak olay yerinden ayrıldı. O anlar başka bir vatandaş tarafından video kaydına alındı.