Güvenlik bariyerinin eşinin üstüne düştüğünü gören adam bariyeri parçaladı

Güvenlik bariyerinin eşinin üstüne düştüğünü gören adam bariyeri parçaladı
Eşinin başına düşen güvenlik bariyerine sinirlenen adam öfkesine yenik düşerek bariyeri paramparça etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Görüntüler Güney Asya'daki bir ülkeden...Eşiyle birlikte güvenlik bariyerinin altından...

Eşinin başına düşen güvenlik bariyerine sinirlenen adam öfkesine yenik düşerek bariyeri paramparça etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntüler Güney Asya'daki bir ülkeden...Eşiyle birlikte güvenlik bariyerinin altından geçen kadının üzerine bariyer düştü. Araç geçtikten sonra yayaların geçişi sırasında kapanan bariyer, kadının hafif bir şekilde yaralanmasına neden oldu. Üzerindeki yayaları gören sensörün çalışmaması üzerine yayaları görmeyen bariyerin daha önce de benzer şekilde insanların üzerine kapandığı bildirildi.

Bariyeri parçaladı

Bariyerin eşinin üstüne düştüğünü gören adam öfkeyle geriye döndü ve saniyeler içerisinde bariyeri böyle parçaladı. Olaydan sonra bariyere ne olduğunu merak eden güvenlik görevlileri, kamera görüntülerini izleyince gerçeği öğrendiler. İşte eşinin yaralanmasına sinirlenen adamın o anları: