Haluk Levent, söz verdiği düğüne katıldı: Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay’da

Haluk Levent, söz verdiği düğüne katıldı: Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay’da
Sanatçı Haluk Levent, depremden beri gönüllü çalışmalar yaptığı Hatay'da, bir çiftin düğününden video paylaşarak, "Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay’da" dedi.AHBAP kurucusu sanatçı Haluk Levent, "Düğünlerinde...

Sanatçı Haluk Levent, depremden beri gönüllü çalışmalar yaptığı Hatay'da, bir çiftin düğününden video paylaşarak, "Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay’da" dedi.

AHBAP kurucusu sanatçı Haluk Levent, "Düğünlerinde çiftetelli oynama sözüm vardı" diyerek, Hatay'dan bir video paylaştı. "Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay’da" diyen Levent, düğünün deprem nedeniyle ertelendiğini söyledi. 

Gelin ve damadın, aslında 13 Şubat'ta evleneceği ancak 6 Şubat'taki depremde yakınlarını ve evlerini kaybettikleri öğrenildi.

Çiftetelli oynadıkları anlaları paylaşan Levent, "Ahmet ve Funda. 13 Şubat’ta evleneceklerdi. Deprem oldu. Hem ailelerinin evi hem de oturacakları ev yıkıldı. Yakınlarından kayıplar da oldu :( Konteyner ve eşya ayarlamıştık. Düğünlerinde çiftetelli oynama sözüm vardı. Az önce oradaydım. Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay’da" yazdı.