İlişki uzmanından orta yaş tavsiyesi: Partnerinizle ne zaman seks yapacağınızı planlayın, gerekirse ajandaya yazın

İlişki uzmanından orta yaş tavsiyesi: Partnerinizle ne zaman seks yapacağınızı planlayın, gerekirse ajandaya yazın
Seks ve ilişki uzmanları, özellikle 40 yaş üstü kişilerin ilişkilerinde seksi spontane bir aktivite olarak görmek yerine planlamaları ve partnerleriyle öncesinden konuşmalarını önerdi.T24'ün Daily Mail’den aktardığı habere...

Seks ve ilişki uzmanları, özellikle 40 yaş üstü kişilerin ilişkilerinde seksi spontane bir aktivite olarak görmek yerine planlamaları ve partnerleriyle öncesinden konuşmalarını önerdi.

T24'ün Daily Mail’den aktardığı habere göre, seks ve ilişki uzmanları orta yaşlarda cinselliği ele alan değerlendirmelerde bulundu. Seks koçu Ruth Ramsay, özellikle 40 yaş üstü bireylerin ilişkilerinde cinselliği “zaman bulunduğunda gerçekleştirilen, spontane bir aktivite” olarak gördüklerinde ilişkilerindeki seks sıklığının düştüğünü vurguladı.

Ramsay, bunun yerine çiftlerin gerekirse ajandalarına seks yapacakları günü ve saati belirleyerek, önceden taleplerini konuşabileceğini söyledi. Ramsay, “Seksi kendiliğinden gelişebilecek bir durum yerine hobi olarak görün” önerisinde bulundu.

Seks uzmanı, çiftlerin sekste birbirlerinden ne talep ettiklerini önceden konuşmasının da faydalı olacağını söyledi. Ramsay, “Seksten önce konuşmak romantizmi öldürmez” dedi.