İstanbul'a sağanak geliyor: İBB vatandaşları uyardı

İstanbul'a sağanak geliyor: İBB vatandaşları uyardı
Meteorolojinin ardından bir uyarı da AKOM'dan geldi. Afet Koordinasyon Merkezi, İstanbul'da gece başlayacak olan sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Gece saatlerinde etkili olacak yağışa ilişkin sel ve taşkın uyarısında...

Meteorolojinin ardından bir uyarı da AKOM'dan geldi. Afet Koordinasyon Merkezi, İstanbul'da gece başlayacak olan sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Gece saatlerinde etkili olacak yağışa ilişkin sel ve taşkın uyarısında bulundu. İBB'nin X hesabından yapılan açıklamada "Olası olumsuz durumlarda lütfen ALO153 ile iletişime geçiniz." uyarısı yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbulluları sağanak yağışa karşı uyardı.

İstanbul'da bu geceden itibaren yağışlı havanın etkili olması ve yağmur geçişlerinin hafta boyu aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Sıcaklıklar da birkaç derece azalabilir.

İBB'nin X hesabından yapılan açıklamada "Olası olumsuz durumlarda lütfen ALO153 ile iletişime geçiniz." uyarısı yapıldı.

Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"İstanbulluların dikkatine! AKOM verisine göre il genelinde bu akşam saatlerinden yarın sabaha kadar yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Olası olumsuz durumlarda lütfen ALO153 ile iletişime geçiniz."