Kadıköy’de Filistin’e Özgürlük konseri düzenlenecek

Kadıköy’de Filistin’e Özgürlük konseri düzenlenecek
Filistin’e Özgürlük Platformu 14 Ocak Pazar günü İstanbul Kadıköy’de Filistin’e Özgürlük konseri düzenleyecek. Ücretsiz düzenlenecek konserde Türkiyeli, Filistinli ve göçmen müzisyenler kendi şarkılarıyla sahne alacak....
Filistin’e Özgürlük Platformu 14 Ocak Pazar günü İstanbul Kadıköy’de Filistin’e Özgürlük konseri düzenleyecek. Ücretsiz düzenlenecek konserde Türkiyeli, Filistinli ve göçmen müzisyenler kendi şarkılarıyla sahne alacak. Filistinli Le Trio Joubran grubu ise videolu mesaj gönderecek.

Filistin’e Özgürlük Platformu İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirdiği eylemler ve insan zinciri etkinliklerinin ardından, 14 Ocak Pazar günü Kadıköy’de ücretsiz bir dayanışma konseri düzenleyecek. Filistinli Le Trio Joubran grubu ise videolu mesaj gönderecek

Aktivistler, müzisyenler, sanatçılar, düşünürler ve yazarları bir araya getirmeyi hedefleyen konserde İlkay Akkaya, Serap Yağız, Moğollar Grubu’ndan Taner Öngür, Kardeş Türküler’den Burcu Yankın ve Selda Öztürk’ün de aralarında yer aldığı Türkiyeli, Filistinli ve göçmen müzisyenler kendi şarkılarıyla sahne alacak.

Ünlü Filistinli grup Le Trio Joubran’ın konser etkinliğine özel olarak gönderdiği bir video kaydını, Mercan Dede ve “Leve Palestina” (Yaşasın Filistin) şarkısıyla bilinen Kofia grubunun kurucusu Filistinli müzisyen George Totari’nin konser için gönderdikleri dayanışma mesajları gösterilecek.

Konserde sahne alacak sanatçılar şu şekilde;

İlkay Akkaya & Cem Erdost İleri

Taner Öngür & Serap Yağız

Kardeş Türküler; Burcu Yankın & Selda Öztürk

Muammer Ketencoğlu ile Balkan Trio

Stiff

Omar Alkilani

Ozan Çoban &Güneş Demir İkilisi & Aylin Çankaya

Çağıl Kaya

Banu Kanıbelli

Aslı Büyükköksal

Hadi Hamdoun

Eyüp Ömer Bal

Le Trio Joubran (video gösterim)