Karavanda yaşayanlar kışın yaşadığı zorlukları anlattı

Karavanda yaşayanlar kışın yaşadığı zorlukları anlattı
Karavanda yaşayan çift, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, kışın ne tür zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını gösterdi.Sosyal medyada içerik üreten ve karavanda yaşayan bir çift, kış aylarında karavan hayatının...

Karavanda yaşayan çift, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, kışın ne tür zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını gösterdi.

Sosyal medyada içerik üreten ve karavanda yaşayan bir çift, kış aylarında karavan hayatının beş temel zorluğunu paylaştığı bir video ile izleyicilerle buluşturdu.

Videoda çift, en önemli sorunun enerji olduğunu belirterek, karavanın üzerine kurdukları enerji panellerinin kar nedeniyle kapanması sebebiyle aküleri doldurmak için sürekli temizleme yapmak zorunda olduklarına vurgu yaptı.

Ayrıca, karavan içinde kullanılan ısıtıcıyı çalıştırabilmek adına panellerin düzenli temizlenmesi gerektiğinden de bahsetti. Çiftin yaşadığı bir diğer zorluk, karavandaki su deposunun soğuk hava şartlarından etkilenerek donma riskiyle karşılaşmasıydı.

Özellikle evcil hayvan sahipleri için bu durumun daha zorlayıcı olduğunu ifade eden içerik üreticisi, donan su deposu nedeniyle temizlik yapmakta zorlandığını ifade etti. Yoğun kar yağışları nedeniyle kapanan yolların da karavanlarıyla bulundukları yerden ayrılmakta zorluk çekmelerine yol açtığına değinen çift, kış aylarında karavan hayatının zorluklarına bu şekilde değindir. Sosyal medyada paylaşılan video binlerce beğeni aldı.