Matthew Perry'nin ölüm raporu ertelendi

Matthew Perry'nin ölüm raporu ertelendi
Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle tanınan Matthew Perry'nin resmi ölüm raporu, daha fazla soruşturma ve toksikoloji raporu sağlanana kadar ertelendi.Perry, Friends dizisinin çekildiği Warner Bros. stüdyolarına...

Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle tanınan Matthew Perry'nin resmi ölüm raporu, daha fazla soruşturma ve toksikoloji raporu sağlanana kadar ertelendi.

Perry, Friends dizisinin çekildiği Warner Bros. stüdyolarına yakın olan ve Michael Jackson, Lucille Ball ve Elizabeth Taylor gibi isimlerin mezarının bulunduğu Forest Lawn mezarlığına defnedildi. Oyuncunun cenaze törenin 'Friends' dizisinden rol arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer de geldi. 

Ne olmuştu?

Matthew Perry, 28 Ekim'de evindeki jakuzide hareketsiz halde bulundu, ilkyardım ekipleri, oyuncunun öldüğünü tespit etti. İlk belirlemelere göre oyuncunun boğulmuş olabileceği açıklandı.

Perry'nin eve gelmeden önce iki saat boyunca, tenise benzeyen ama daha küçük bir kortta oynanan pickleball oyunu oynadığı, herhangi bir sağlık sorunu olmadığı belirtildi.

Geçmişte alkol sorunu yaşayan ve rehabilitasyonda tedavi gören oyuncunun ölümü sonrası polis tarafından yapılan olay yeri araştırmasında herhangi bir uyuşturucu madde tespit edilmedi ancak antidepresanlar, anti-anksiyete ilaçları ve kronik akciğer hastalığı için kullanılan bir ilaca rastlandı.