Melike Şahin'in öğretmenler için vereceği konser iptal oldu: İki taraftan farklı açıklama geldi

Melike Şahin'in öğretmenler için vereceği konser iptal oldu: İki taraftan farklı açıklama geldi
Şarkıcı Melike Şahin, öğretmenler için İBB tarafından düzenlenen konserin rüzgar nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Şahin, konserin belediye kararıyla iptal edildiğini söylese de belediye, Melike Şahin'in rüzgarı gerekçe...

Şarkıcı Melike Şahin, öğretmenler için İBB tarafından düzenlenen konserin rüzgar nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Şahin, konserin belediye kararıyla iptal edildiğini söylese de belediye, Melike Şahin'in rüzgarı gerekçe göstererek tüm ikna çabalarına rağmen sahneye çıkmadığını ifade etti.

İki taraftan iki farklı açıklama gelirken, birçok öğretmen konserin iptal olmasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Şahin: Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun

Melike Şahin, Feshane'de yapılması planlanan konserin iptalini İnstagram hikayesinde "Çok üzgünüm. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için" ifadeleriyle duyurdu.

Belediye: Verdiğimiz tüm güvenceye rağmen ikna olmadı

İBB Kültür'den yapılan açıklamada ise konserin iptalinden Şahin'in sahneye çıkmamasının etkili olduğu ifade edildi. Yapılan açıklamada "Saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz çabaya ve verdiğimiz güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorundayız. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız" denildi.