Merve Boluğur: Tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyelim

Merve Boluğur: Tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyelim
Oyuncu Merve Boluğur, muhabirlerin “Tükenmişlik sendromu mu yaşadınız?” sorusuna "Tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyelim. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim" yanıtını verdi. Merve Boluğur önceki gün...

Oyuncu Merve Boluğur, muhabirlerin “Tükenmişlik sendromu mu yaşadınız?” sorusuna "Tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyelim. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim" yanıtını verdi.

Merve Boluğur önceki gün Akmerkez’deydi. Muhabirlerle sohbet eden Boluğur, verdiği aranın ardından setlere dönmeye hazırlandığını açıkladı. Boluğur, “Oyunculuğa çok erken yaşta başladım. Yorucu bir tempo oldu. Sektör de biraz beni tatmin etmedi, ara verdim. Sonra özlem duygusu ağır bastı" ifadelerini kullandı.

Oyuncu, “Tükenmişlik sendromu mu yaşadınız?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyelim. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim. Evde kitap okuyacak vakit bulamıyordum. Kendimi dinlediğim bir süreç yaşadım. Bu durumdan memnunum.”

Merve Boluğur’a “Çocuk için üçüncü kez evlenirim” açıklaması hatırlatıldı. Anne olmayı çok istediğini söyleyen ünlü oyuncu, “Çocuk istiyorum. Anne olmak istiyorum. Yaşım 37 oldu ve artık yaş kemale erdi. Allah’tan hayırlısı. Bu işler kısmet. Olursa olur" ifadelerini kullandı.

“Sunuculuk sürprizim olacak” diyen Merve Boluğur, izlediği projeler sorulunca şöyle dedi:

“Daha çok eski döneme ait filmleri izliyorum. Korku filmlerini çok severim, özellikle de vampir türünü.”