O artık Belediye Başkanı Beyonce: Şehrin anahtarı artık onda

O artık Belediye Başkanı Beyonce: Şehrin anahtarı artık onda
41 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Beyonce, California eyaletinin Santa Clara şehrine fahri belediye başkanı oldu. 'Renaissance' adlı dünya turnesine devam eden şarkıcıya sahne aldığı Santa Clara'da şehrin anahtarı verildi.O artık...

41 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Beyonce, California eyaletinin Santa Clara şehrine fahri belediye başkanı oldu. 'Renaissance' adlı dünya turnesine devam eden şarkıcıya sahne aldığı Santa Clara'da şehrin anahtarı verildi.

O artık Belediye Başkanı Beyonce Knowles-Carter!

41 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, California eyaletinin Santa Clara şehrine fahri belediye başkanı oldu. "Renaissance" adlı dünya turnesine devam eden şarkıcıya, sahne aladığı Santa Clara'da şehrin anahtarı verildi.

NTV'nin aktardığına göre Santa Clara Belediye Sözcüsü Michelle Templeton, "Santa Clara şehri, Beyonce'nin Levi’s Stadyumu ziyareti için çok heyecanlı. Onun konserleri büyük bir enerji ve heyecan getirecek" dedi.

Ekim ayına kadar sürdüreceği turnesinde sahne performansının mükemmel olması için çabalayan Beyonce, ağustos ayı başında gerçekleştirdiği Washington konserinde seyircilerine yaptığı jestle adından söz ettirmişti.

Şiddetli sağanak uyarısı nedeniyle konseri yaklaşık iki saat ertelenen şarkıcı, seyircilerinin, metronun gece 12'de kapanmasından dolayı eve dönüş endişesine, metronun bir saat daha fazla çalışması için 100 bin dolar ödeyerek çare bulmuştu.