Mehmet Aslantuğ ile boşanma aşamasında olan Arzum Onan'a annesinden destek

Mehmet Aslantuğ ile boşanma aşamasında olan Arzum Onan'a annesinden destek
27 yıllık eşi Mehmet Aslantuğ ile boşanma kararı alan Arzum Onan, sıkıntılı günleri annesi Serap Onan’ın desteğiyle atlatmaya çalışıyor.1996 yılında evlenen ve magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan...

27 yıllık eşi Mehmet Aslantuğ ile boşanma kararı alan Arzum Onan, sıkıntılı günleri annesi Serap Onan’ın desteğiyle atlatmaya çalışıyor.

1996 yılında evlenen ve magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan hakkındaki boşanma iddiaları doğru çıktı. Onan, yaptığı açıklama ile evliliklerini noktalayacaklarını duyurdu.

Can adında bir çocukları bulunan çiftin aylardır aralarının bozuk olduğu ve boşanma aşamasında oldukları iddia edilmişti. Arzum Onan'ın eşinden boşanmaya çalıştığı, hatta evleri ayırdıkları ileri sürülmüştü. Mehmet Aslantuğ'un eşine psikolojik şiddet uyguladığı da iddia edilmişti.

Arzum Onan boşanacaklarına dair haberlerin basına yansımasının ardından bir açıklama yaptı. Boşanacaklarını duyuran Onan, Mehmet Aslantuğ'un kendisine 'psikolojik şiddet' uyguladığı iddiasını ise yalanladı.

Onan, yaptığı açıklamanın ardından ilk kez önceki gün görüntülendi.


Hüriyet'te yer alan habere göre, Arzum onan Nişantaşı’nda annesi Serap Onan ile kol kola mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.

Fotoğraflarını çeken muhabirlere teşekkür etmekle yetinen ünlü oyuncu, ayrılıkla ilgili soruları ise yanıtlamak istemedi.

Onan “Gerekli açıklamayı yapmıştım. Hassas bir süreç. Sizlerden de anlayış bekliyorum. Hayırlısı olsun.” dedi.