Şizofreni hastası olmasına rağmen tutuklanan ve cezaevinde ailesine intihar ettiği söylenen müzisyen Acun ağıtlarla defnedildi

Şizofreni hastası olmasına rağmen tutuklanan ve cezaevinde ailesine intihar ettiği söylenen müzisyen Acun ağıtlarla defnedildi
Kayseri’de müzik yaparak geçimini sağlayan 42 yaşındaki Hüseyin Acun %80 engelli raporuna rağmen cezaevine gönderildi. Cezaevine gönderildikten bir gün sonra ailesine Acun'un intihar ettiği bilgisi paylaşıldı. Acun, ağıtlarla...

Kayseri’de müzik yaparak geçimini sağlayan 42 yaşındaki Hüseyin Acun %80 engelli raporuna rağmen cezaevine gönderildi. Cezaevine gönderildikten bir gün sonra ailesine Acun'un intihar ettiği bilgisi paylaşıldı. Acun, ağıtlarla defnedildi.

Kayseri'de müzik yaparak geçimini sağlayan (42) Hüseyin Acun, % 80 engelli raporuna rağmen cezaevine gönderilmişti.

"Uyuşturucuyu Övme" suçundan ceza alan Acun, % 80 engelli raporu nedeniyle denetimli olarak tahliye edildi. Ardından tutuklanarak Kayseri-Bünyan Kapalı Cezaevi'ne götürüldü. Burada Acun'un ailesine Hüseyin Acun'un intihar ettiği bildirildi.

Müzik yaparak geçimini sağlayan 42 yaşındaki Hüseyin Acun, ailesi ve sevenleri tarafından ağıtlarla defnedildi.

TIKLAYIN I Şizofreni raporuna rağmen cezaevine gönderildi; intihar haberi geldi

Ne olmuştu?

Kayseri'de müzik yaparak geçimini sağlayan 42 yaşındaki Hüseyin Acun, yüzden 80 engelli raporuna rağmen cezaevine gönderildi. Cezaevine gönderildikten bir gün sonra aileye intihar ettiği haberi geldi.

"Uyuşturucuyu Övme" suçundan ceza alan Hüseyin Acun, raporu nedeniyle denetimli olarak tahliye edildi.

Narkotik polisleri saat 21.30 civarı eve gelerek, "ifade vermen gerekiyor" diyerek Acun'u götürdü. Aile ise "Adliyeye çıkarılacak" yanıtını aldı.

Şizofreni hastası olduğunu, ilaçlarını alması gerektiğini söyleyen aile, Hüseyin'in tutuklanarak Kayseri-Bünyan Kapalı Cezaevi'ne götürüldüğünü öğrendi. Ertesi gün de aileye ölüm haberi geldi.