Sosyal medya fenomeni Pucca'nın oğlu üçüncü kattan düştü

Sosyal medya fenomeni Pucca'nın oğlu üçüncü kattan düştü
Sosyal medyada Pucca olarak bilinen Selen Pınar Işık'ın 6 yaşındaki oğlu Batı, üçüncü kattan düşerek yaralandı. Oğlunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Işık, Batı'nın bilincinin açık olduğunu belirterek, "Kollarında...

Sosyal medyada Pucca olarak bilinen Selen Pınar Işık'ın 6 yaşındaki oğlu Batı, üçüncü kattan düşerek yaralandı. Oğlunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Işık, Batı'nın bilincinin açık olduğunu belirterek, "Kollarında kırıklar var, dün ameliyat oldu. Kırıkların durumu biraz ciddi ama geçecek. Bir süre daha hastanede kalacağız" dedi.

"Dizüstü edebiyatı" adı verilen kitaplarıyla ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren fenomen Pucca’nın, eski eşi oyuncu Serhat Osman Karagöz'den olan 6 yaşındaki oğlu Batı, üçüncü kattan düşerek yaralandı.

Instagram hesabından oğlunun sağlık durumunu soran takipçilerine teşekkür eden Pucca, Batı'nın son durumu hakkında bilgi verdi.

Pucca, çok üzgün olduğunu söyleyerek, şu paylaşımı yaptı:

"Merhaba; ancak kendime gelebildim. Arayan, soran herkese teşekkürler. Hiçbir aramaya dönemedim, çok üzgünüm. Konuşacak halde değildim, bir günde ömrümden 25 yıl gitti. Toparlayabildiğim kadar yazıyorum, şu an hala şoktayım. Batı 3'üncü kattan düştü, bilinci açık. Kollarında kırıklar var, dün ameliyat oldu. Kırıkların durumu biraz ciddi ama geçecek. Şu an gülüyor, puding istiyor, öpüyor, şaka yapıyor, doktorları polise şikayet etmekle tehdit ediyor... Bir süre daha hastanede kalacağız. Eminim kısa süre sonra aynı bu fotoğraf gibi ayaklanacak. O beklediğimden daha güçlü bir çocuk. Cümlelerim anlamsız, karışık olabilir. Özür dilerim. Biraz daha toparlanırsam uzun uzun anlatırım. Merak edenler, dua edenler; çok, çok, çok teşekkürler."