'Türkiye'de estetik ameliyat oldu, meme uçları öldü'

'Türkiye'de estetik ameliyat oldu, meme uçları öldü'
İngiltere'den Türkiye'ye estetik ameliyat olmak için gelen 22 yaşındaki Chloe Rose'un memelerinden fazla deri alındığı, meme uçlarında kan dolaşımı eksikliğine bağlı nekroz oluştuğu iddia edildi.İngiltere'de yaşayan 22 yaşındaki Chloe...
İngiltere'den Türkiye'ye estetik ameliyat olmak için gelen 22 yaşındaki Chloe Rose'un memelerinden fazla deri alındığı, meme uçlarında kan dolaşımı eksikliğine bağlı nekroz oluştuğu iddia edildi.

İngiltere'de yaşayan 22 yaşındaki Chloe Rose'un Türkiye'de 2 bin 800 pound karşılığında meme kaldırma ameliyatı olduktan sonra meme uçlarının çevresindeki dokunun zarar gördüğü, bu sebeple meme uçlarının 'öldüğü' iddia edildi.

Daily Mail'in haberine göre, Halifax'te yaşayan Rose, Türkiye'deki 4 saatlik estetik operasyonun ardından uyandığında operasyonun 'son derece kötü' geçtiğini gördü. Chloe ile birlikte İstanbul'da olan arkadaşları, cerrahların Chloe'nin memesinden çok fazla deri aldığını, bunun ise meme uçlarında kan dolaşımının zarar görmesine yol açtığını ileri sürdü. İddiaya göre, kadının meme uçlarında 'nekroz' yani doku ölümü meydana geldi. 

'Doktorlar iyi olduğunu söyledi ama acı içindeydi'

Chloe'den Türkiye'deki hastanede kalması için para istendiği iddia edilirken, kadının ailesi ve arkadaşları İngiltere'ye geri dönebilmesi için çevrimiçi bağış kampanyası başlattı. Doktorlar ise olayda ihmalleri olduğu iddiasını reddetti. Ameliyat olan kadının 22 yaşındaki arkadaşı Rachel Mucha, İstanbul'dan Daily Mail'e yaptığı açıklamada, pazartesi günü uçakla Türkiye'ye geldiklerini, Chloe 'acıdan bağırırken' doktorların ameliyatın iyi geçtiğini söylediğini anlattı. "Chloe bir şeylerin doğru olmadığını hissediyordu" diyen Mucha, arkadaşının şimdi 'meme ucu nekrozu' yaşadığını, meme uçlarının 'öldüğünü' ileri sürdü. 

'Yabancı bir ülkede sıkışıp kaldıklarını' söyleyen Mucha, "Doktor, iyi olduğunu söyleyip dursa da iyi değildi. Chloe acı içindeydi. Sanki ölecek gibi hissediyordu" diye konuştu. Hastanede kalmak için daha fazla paraları olmadığı için oradan ayrıldıklarını söyleyen Mucha, arkadaşının İngiltere'ye uçmak istediğini ama buna izin verilip verilmeyeceğini bilmediklerini belirtti. Kadının aile ve arkadaşları, ambulans uçak için 15 bin pound toplayabilmek için internet üzerinden bir bağış kampanyası başlattı. 

'Saatler geçtikçe ölmeye devam ediyor'

Kadının ailesinin verdiği bilgiye göre, ameliyat randevusu Instagram üzerinden, hakkında 'beş yıldızlı değerlendirmeler' yapılan bir şirket tarafından verilmişti. Chloe'nin kardeşi Collette Pickering de kardeşinin meme uçlarına 'kısmen' yeniden dikiş atıldığını ama 'saatler geçtikte ölmeye devam ettiklerini' söyledi.