Ünlü türkücü belediye başkanıyla ilişkisini açıkladı

Türkücü Sevcan Orhan, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile ilişkisi olduğunu açıkladı. Duman, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlü türkücü belediye başkanıyla ilişkisini açıkladı

GAZETE PENCERE - Ünlü türkücü Sevcan Orhan, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile ilişkisini açıkladı.

Phuket tatiline ilişkin konuşan Orhan, "25 yıldır çalışıyorum, o tatili yapabilecek gücüm vardı. Benim için bir sıkıntı yoktu" dedi.

SnobMagazin'de yer alan habere göre, belediye işçilerinin maaş alamadıkları gerekçesiyle eylem kararı aldığı dönemde tatilde olduklarının hatırlatılması üzerine Orhan, "Görkem Bey siyasetçi, o kısım onu ilgilendirir” ifadelerini kullandı.

Birliktelik sorusuna yanıt veren Orhan, "Evet, güzel gidiyor. Mutluyum" derken, tatilin gündem olmasına ilişkin ise "Yansıtılan farklı, yaşanan farklı" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar