Ünlü yapımcılar, Kızılcık Şerbeti ve Yasak Elma'nın senaristleri için yumruk yumruğa kavga etti

Ünlü yapımcılar, Kızılcık Şerbeti ve Yasak Elma'nın senaristleri için yumruk yumruğa kavga etti
'Kızılcık Şerbeti' ve altı sezonluk ekran macerasını bu sene noktalayan 'Yasak Elma'nın senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür için yapımcılar Fatih Aksoy ve Saner Ayar kavga etti.Geçen sezonun çok konuşulan yapımlarından...

'Kızılcık Şerbeti' ve altı sezonluk ekran macerasını bu sene noktalayan 'Yasak Elma'nın senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür için yapımcılar Fatih Aksoy ve Saner Ayar kavga etti.

Geçen sezonun çok konuşulan yapımlarından ‘Kızılcık Şerbeti’ ve altı sezonluk ekran macerasını bu sene noktalayan ‘Yasak Elma’ dizisini kaleme alan Melis Civelek ile Zeynep Gür için yapımcılar birbirine girdi.

Senarist transferi kavgası

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, yapımcılar Fatih Aksoy ve Saner Ayar, Akatlar’daki bir mekanda kavga etti. Mekana, yapımcı Kerem Çatay ile birlikte gelen Aksoy, meslektaşı Ayar’ı gördü.

Yapımcı Ayar, yeni dizisi Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme alacağı ‘Sandık Kokusu’ dizisini geçen haftalarda duyurmuştu.

Aksoy, final yapan Yasak Elma’da birlikte çalıştığı iki senaristle anlaşma yapan Ayar’a ‘senaristlerini’ aldığı için sinirlendi, “Sen benim senaristlerimi nasıl alırsın?” diye sordu.

Ayar’ın da duruma sinirlenmesi üzerine iki yapımcı, Türk televizyon tarihine “senarist transferi kavgası” olarak not düşülebilecek bir olaya karıştı. Aktarılanlara göre iki isim arasında bir arbede yaşandı, mekandaki isimler kavganın büyümesine engel oldu.

Bu isimlerden biri de basketbolcu Mehmet Okur’du. ‘Kızılcık Şerbeti’ni kaleme alan Civelek ve Gür, bu sezon O3 Medya imzalı ‘Sandık Kokusu’nun da senaryosunu yazacak. Dizinin başrolünde Özge Özpirinçci’nin yer alacağı da açıklandı.