Zeynep Sever Demirel'den seçim paylaşımı: Senin gibi düşünmeyenden nefret etme

Zeynep Sever Demirel'den seçim paylaşımı: Senin gibi düşünmeyenden nefret etme
Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel'in eşi model Zeynep Sever Demirel, seçimlerle ilgili olarak, "Kime oy vereceğini sen bilirsin. Ben benim gibi düşünmeyenden nefret etmeyeceğim, sen de etme" dedi. Demirel, seçimlerle ilgili...

Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel'in eşi model Zeynep Sever Demirel, seçimlerle ilgili olarak, "Kime oy vereceğini sen bilirsin. Ben benim gibi düşünmeyenden nefret etmeyeceğim, sen de etme" dedi. Demirel, seçimlerle ilgili olarak, "Kime oy vereceğini sen bilirsin. Ben benim gibi düşünmeyenden nefret etmeyeceğim, sen de etme" dedi.

Kahramanmaraş depremlerinde Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel ile katıldığı yardım faaliyetleriyle gündeme gelen Zeynep Sever Demirel, seçimlerle ilgili paylaşım yaptı.

Demirel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda , "Burayı eğlence amaçlı kullanılan bir platform olarak gördüm hep (ki öyle), hiç ciddiye almadım hep küçümsedim. Ta ki 6 Şubat'a kadar. O kadar çok insana dokunabildim, fayda sağlayabilidim ki buradan, ben bile şaşırdım. Bu yüzden bir kişiye bile dokunsam benim için kârdır. Dil sevgi olsun, kalem barış." İfadelerini kullandı.


Paylaşımının devamında ise "Kime oy vereceğini sen bilirsin. Ben benim gibi düşünmeyenden nefret etmeyeceğim" sözleriyle takipçilerine seslendi.