Zeytinburnu'nda iki otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Zeytinburnu'nda iki otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Zeytinburnu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Duymaz'a otomobil çarptı. İddiaya göre, ilk çarpan otomobilin ayağını ezdiği Ahmet Duymaz'a daha sonra 3 araç daha çarptı. Çarpan araçlar olay yerinde durmadan uzaklaşırken,...

Zeytinburnu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Duymaz'a otomobil çarptı. İddiaya göre, ilk çarpan otomobilin ayağını ezdiği Ahmet Duymaz'a daha sonra 3 araç daha çarptı. Çarpan araçlar olay yerinde durmadan uzaklaşırken, Duymaz olay yerinde hayatını kaybetti.

İddiaya göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Duymaz'a (46) plakası alınamayan bir otomobil çarptı. Otomobil durmadan uzaklaşırken, ayağı ezilen Ahmet Duymaz yolun ortasına oturdu. Bu sırada yoldan geçen 3 araç daha Ahmet Duymaz'a çarptı. Duymaz çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, çarpan araçlar ise durmayarak olay yerinden kaçtı.

Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araçların çarptığı Ahmet Duymaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda geniş güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

Polis, kazadan sonra kaçan araçların plakalarını belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı.

Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor. (DHA)