Yeni anayasa turları başladı: TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahçeli ile bir araya geldi

Yeni anayasa turları başladı: TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahçeli ile bir araya geldi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa ve Meclis İçtüzüğü değişikliği çalışmaları kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Görüşme sonrası açıklama yapan Kurtulmuş, ''Görüşü olan...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa ve Meclis İçtüzüğü değişikliği çalışmaları kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Görüşme sonrası açıklama yapan Kurtulmuş, ''Görüşü olan herkesin görüşlerini alırız. Bir takvim vermek zor. Zemini ve yöntemi doğru tartıştığımız zaman sonuç alabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bugün yeni anayasa ve Meclis İçtüzüğü değişikliği çağrılarında bulunmak üzere parti gruplarını ziyaret turuna başladı.

NTV'de yer alan habere göre; Kurtulmuş'un ilk adresi, yeni yasama döneminin ilk Meclis grup toplantısını yapan MHP lideri Devlet Bahçeli oldu. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan TBMM Başkanı Kurtulmuş, ''12 Eylül anayasasından kurtulmak bunun için herkesin kendi sepetlerindeki pamuğu ortaya koyarak makul zeminlerde bu tartışmaları sürdürmek ve sonuç almak esastır. Bu tartışmaların makul zemini TBMM'dir. Görüşü olan herkesin görüşlerini alırız. Bir takvim vermek zor. Zemini ve yöntemi doğru tartıştığımız zaman sonuç alabileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.