AKP'li İl Başkanı Kabaktepe, DEM'in İstanbul'daki oyunun düşük kalma ihtimaline endişelendi

AKP'li İl Başkanı Kabaktepe, DEM'in İstanbul'daki oyunun düşük kalma ihtimaline endişelendi
AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul seçimi için Murat Kurum'un Ekrem İmamoğlu karşısındaki şansını değerlendirdi. DEM Parti'nin oyunun düşük kalması ihtimaline endişelenen Kabaptepe, "DEM'in İstanbul'daki...
AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul seçimi için Murat Kurum'un Ekrem İmamoğlu karşısındaki şansını değerlendirdi. DEM Parti'nin oyunun düşük kalması ihtimaline endişelenen Kabaptepe, "DEM'in İstanbul'daki oyunu biliyoruz. İyi bir performansın ortaya konması lazım" dedi.

Yerel seçime sayılı günler kala özellikle İstanbul'da yarış kızışmaya başladı.

Mevcut başkan Ekrem İmamoğlu ile Cumhur ittifakı adayı Murat Kurum arasında başa baş geçmesi beklene seçime ilişkin AKP umudunu diğer adayların alacağı oylara bağladı.

NTV'ye konuk olan AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, DEM Parti'nin İstanbul'da aday gösterdiği Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'yi değerlendirdi.

"DEM Parti'nin en güçlü siyasi figürlerinden birini İstanbul'da aday yaptığını belirten Kabaptepe, "DEM'in İstanbul'daki oyunu biliyoruz. En azından bu oy seviyesine ulaşacak bir performansın ortaya konması lazım" ifadelerini kullandı.