Başkan Dutlulu, Akhisar’da muhtarlarla buluştu

Başkan Dutlulu, Akhisar’da muhtarlarla buluştu
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinledi. Toplantıda hem belediyenin çalışmaları hem de mahallelerdeki ihtiyaçlar masaya yatırıldı.

Başkan Dutlulu, muhtarların mahalleleriyle ilgili dile getirdiği sorunları tek tek not aldı. Altyapıdan üstyapıya, park ve yeşil alanlardan sosyal hizmetlere kadar pek çok konuda muhtarlarla fikir alışverişi yapıldı.

Belediye Çalışmaları Aktarıldı

Toplantıda ayrıca belediyenin son dönemde yürüttüğü projeler hakkında bilgi verildi. Dutlulu, Akhisar’ın gelişimi için planlanan yeni yatırımlar ve hizmetler konusunda muhtarlara detaylı açıklamalarda bulundu.

Ortak Çalışma Vurgusu

Başkan Dutlulu, muhtarlarla iş birliğinin önemine dikkat çekerek, mahallelerdeki sorunların çözümünde ortak hareket etmenin en etkili yöntem olduğunu söyledi. Dutlulu, “Muhtarlarımız vatandaşlarımızın sesi. Bizler de onların taleplerini dikkate alarak çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.

Kaynak:Bülten

Öne Çıkanlar