Başkan Dutlulu’dan öğrencilere büyük destek: 5 bin üniversiteliye aylık 1000 TL burs
Yayınlanma:
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kentte bir ilke imza atarak ihtiyaç sahibi 5.000 üniversite öğrencisine her ay 1.000 TL burs desteği vereceklerini açıkladı.
“Gençlerimiz yalnız değil”
Üniversite eğitiminin pek çok zorlukla birlikte geldiğini belirten Başkan Dutlulu, “Bizim görevimiz, bu yolculukta öğrencilerimizin yalnız olmadığını hissettirmek. Onların gönül rahatlığıyla derslerine odaklanmalarını sağlamak için burs desteğini başlatıyoruz. 5.000 üniversite öğrencimize her ay 1.000 TL burs vereceğiz” dedi.

Başvuru süreci başladı
Burs başvurularının online olarak yapılabileceğini aktaran Dutlulu, “Başvurular belediyemizin resmi internet sitesinden veya Üzüm uygulamamız üzerinden kolayca yapılabilir. Sizler bu şehrin umudu, ülkemizin aydınlık yüzüsünüz. Bu destekle yükünüzü bir nebze olsun hafifletebilirsek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.
Kaynak:Bülten
Öne Çıkanlar
Yerelden Haberler