Başkan Subaşı, Kayıboyu Mahallesi'ne konuk oldu

Başkan Subaşı, Kayıboyu Mahallesi'ne konuk oldu
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Kayıboyu Mahallesi'nde ev ziyaretleri gerçekleştirerek sakinlerin görüş ve taleplerini dinledi. Subaşı, doğal gaz bağlantısının tamamlanmasının mahalle sakinlerine mutluluk verdiğini ifade etti.

(BİLECİK)- Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Kayıboyu Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, onların taleplerini ve görüşlerini dinleme fırsatını buldu. Başkan Subaşı, "Seçim döneminde verdiğimiz doğal gaz bağlantısının tamamlanmasıyla mahallemizde meydana gelen mutluluğu görmek, bizlere de güç verdi" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Kayıboyu Mahallesi'nde halkla buluşarak onların önerilerini dinledi. Ziyarete, Başkan Yardımcısı Bilen Gökten ve ilgili birim müdürleri de katıldı. Bu buluşmada, mahallede yapılacak çalışmalar da değerlendirildi ve incelemelerde bulunuldu.

Başkan Subaşı, doğal gaza kavuşan Bulut ailesinin üyelerini evlerinde ziyaret etti ve "Mahallemizde sağlanan doğal gaz bağlantısı, halkımızın yaşam standartlarını yükseltti" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Başkan Subaşı, kolaylık sağlamak adına mahallede devam eden çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini dile getirdi.

Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olan Mahalle Muhtarı Salih Yıldız ve diğer mahalle sakinleri, Başkan Subaşı ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar