Bozüyük'te Posta Güvercini yarışlarında ödüller sahiplerini buldu
Gazete Pencere- Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği tarafından düzenlenen Posta Güvercini Yarışları'nın ardından yapılan kupa törenine katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “Canlıları seven insanların hepsi iyi insanlardır. Hele kuşlar gibi güzel bir hayvana olan düşkünlüğünüzden dolayı öncelikle hepinizi kutluyorum. İlçemizde birçok dernek kuruluyor, birçok dernekler var. Güzel bir şey sivil toplum örgütleri. Ama ben gerçekten bunu her yerde de söylüyorum; mesela sınırlı bir konuda hedef tutan derneklerimiz var. Yani; o kuşlarla uzak mesafelere kademe kademe uçurularak onların yarışını sağlayan, o kuşlara canı gibi bakan, sene boyunca birçok etkinliklerle dolu olan çok az sayıda dernekler var. Sizlerde bu derneklerin içerisinde en başta geliyorsunuz. Hepinizi kutluyorum” dedi. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca yarışlarda derece alan herkesi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Törende Dernek Başkanı İrfan Meriç, dernek çalışmalarına verdiği destek ve yarışmaya sağladığı katkı dolayısıyla Başkan Bakkalcıoğlu’na teşekkür plaketi ve hediye takdiminde bulundu. Daha sonra dereceye giren yarışmacılar kupalarını büyük bir heyecanla Başkan Bakkalcıoğlu ve diğer protokol üyelerinin elinden aldılar.
Kaynak:ANKA