ÇKSM öğrencileri cumhuriyetin sahneye taşınan öyküsünü İstanbul’da izledi
Sanatla buluşan tarih
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde eğitim gören 50 çocuk ve aileleri, İstanbul’da sahnelenen “1923” müzikali ile cumhuriyetin büyüleyici hikâyesine tanıklık etti. Kurtuluş Savaşı Müzesi’nde kaybolan dört arkadaşın Bandırma Vapuru’nda başlayan zaman yolculuğunu konu alan müzikal, öğrenciler için hem sanatsal hem de tarihsel açıdan unutulmaz bir deneyim sundu.

Zorlu Holding’den anlamlı davet
Bu özel organizasyon, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ömer Yüngül’ün, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i ziyaretinde şekillendi. Görüşme sırasında, Zorlu PSM’de sahnelenen “1923” müzikalinden söz eden Yüngül, Başkan Zeyrek’in belediye bünyesindeki çocuk merkezlerinden bahsetmesi üzerine, çocukları İstanbul’a davet etti.
Zeyrek’ten teşekkür mesajı
Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Zeyrek, “Çocuklarımızı sanatla buluşturmak ve cumhuriyet bilincini pekiştirmek bizler için çok kıymetli. Bu anlamlı jestle çocuklarımıza hem tarihi bir anlatı hem de kültürel bir deneyim kazandırdık. Sayın Ömer Yüngül’e ve Zorlu Holding’e içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak:Bülten