Çocuklara özel Cumhuriyet Şenliği Yunusemre'de
(MANİSA)- Yunusemre, Manisa Büyükşehir ve Şehzadeler Belediyeleri, Cumhuriyet Bayramı'nı çocuklara özel bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor.
Bu şenlik, Yunusemre, Manisa Büyükşehir ve Şehzadeler Belediyeleri iş birliğiyle "Cumhuriyet Çocuk Şenliği" gerçekleştirecek. Çocuklar, gün boyu çeşitli eğlenceli etkinliklerle bir araya gelecek. Renkli oyun alanları, sahne gösterileri, müzikler ve sürpriz aktivitelerle dolu olan bu şenlikte minikler, Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu doyasıya yaşayacaklar.
"Şenliğe tüm halkımızı bekliyoruz"
Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliğe tüm Manisalıları davet eden Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, "Cumhuriyetimizin 102'nci yılını çocuklarımızın gülümsemeleriyle taçlandırmak istiyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Bayramı coşkusunu halkımızla, özellikle de geleceğimizin teminatı çocuklarımızla paylaşacağız. 26 Ekim Pazar günü saat 13.00–17.00 arasında Ortaköy Mesire Alanı'nda düzenleyeceğimiz şenliğe tüm halkımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Kaynak:ANKA