Cumhuriyet için doğa yürüyüşü Eskişehir'de yapıldı

Cumhuriyet için doğa yürüyüşü Eskişehir'de yapıldı
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) tarafından organize edilen "Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü", Frig Vadisi-Çukurca parkurunda Doğa ve kültürel mirası kutladı.

(ESKİŞEHİR) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü, Türkiye'nin eşsiz doğa ve kültür mirasları arasında yer alan Frig Vadisi-Çukurca rotasında gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, doğa ve tarih tutkunlarını özel bir etkinlikte bir araya getirdi. Etkinliğe yaklaşık 250 doğasever katılarak, sabah saatlerinde Frig Vadisi'nin büyüleyici atmosferinde yürüyüşe başladı. Katılımcılar, 8 kilometrelik parkur boyunca tarih, doğa ve sporun birleştiği keyif dolu bir yolculuğa çıkmış oldu.

Yürüyüşe EBB Genel Sekreter Vekili Recai Erdir ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Tezcan Al da iştirak ederek katılımcılara eşlik etti.

Katılımcılar, rotanın sunduğu eşsiz manzaralarla birlikte Cumhuriyet coşkusunu kutlarken, doğayla iç içe bir gün geçirmenin tadını çıkardılar. Etkinlik sonunda, bu tarihi rotanın huzur verici atmosferinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ikramlar doğaseverlerle paylaşıldı.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar