Kahramankazan Belediyesi Gazze İçin umut dağıtıyor
Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu, “Bir Okul Bin Umut Gazze Kermesi” etkinliğiyle anlamlı Bir organizasyona imza attı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin el emeği ürünleri satışa sunarak Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine destek sağlanacak.
(ANKARA) - Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu, anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. "Bir Okul Bin Umut Gazze Kermesi" adıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan el yapımı ürünler satışa sunuldu. Kermesten elde edilen gelir, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Kubat ve Cemal Öztürk, dayanışma ve paylaşmanın önemine dikkat çekerek, öğrencilerin gösterdiği bu duyarlı yaklaşımın herkes için örnek teşkil ettiğini ifade ettiler.
Kermeste sunulan ürünlerin büyük beğeni toplaması, katılımcılarda Gazze'deki mazlumlara destek olmanın gururu ile dayanışmanın sıcaklığını hissettirdi. Böylece etkinlikte, yüzlerde umut dolu bir tebessüm belirdi.
Kaynak:ANKA