Etimesgut kreşlerinde coşkulu bir hafta: Mezuniyet sevinci!

Etimesgut kreşlerinde coşkulu bir hafta: Mezuniyet sevinci!
Etimesgut Belediyesi’ne ait kreşlerde eğitim gören minik öğrenciler, ilk mezuniyetlerini coşkuyla kutladı.

Etimesgut Belediyesi’ne ait kreşlerde eğitim gören 5 yaş grubu öğrencileri, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte mezuniyet coşkusu yaşadı. Ahi Elvan Kreşi, Devlet Bahçeli Tesisleri Kreşi, Eryaman Kreş ve Gündüz Bakımevi, Güzelkent Kreş ve Gündüz Bakımevi, Zübeyde Hanım Kreşi ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Türkan Saylan Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim alan öğrenciler, mezuniyet haftası etkinliklerinde büyük bir heyecan ve mutluluk içinde bir araya geldi.

etimesgut-belediyesi-kresleri-mezuniyet-toreni-3.jpeg

16-17-18-19-21 Haziran tarihlerinde Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet kutlamaları, öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde yapıldı. Etkinliklerde minikler danslar, şiirler, müzikler ve renkli gösterilerle mezuniyetlerini kutladılar. Aileler de çocuklarının ilk mezuniyetini büyük bir gurur ve mutlulukla izledi.

Etimesgut Belediyesi, ilçede yaşayan çocukların çağdaş, güvenli ve donanımlı bir eğitim ortamında gelişimlerini desteklemeyi, aile bütçelerine katkı sağlamayı ve özellikle kadınların iş gücüne katılımlarını kolaylaştırmayı hedefleyerek kreş hizmetlerini her geçen gün iyileştiriyor. Bu yıl, toplamda 189 öğrenci mezun olurken, kreş bazında mezuniyet dağılımı şu şekilde gerçekleşti:

  • Ahi Elvan Kreşi: 2 sınıf, 34 öğrenci

  • Devlet Bahçeli Tesisleri Kreşi: 3 sınıf, 49 öğrenci

  • Eryaman Kreş ve Gündüz Bakımevi: 1 sınıf, 16 öğrenci

  • Güzelkent Kreş ve Gündüz Bakımevi: 2 sınıf, 38 öğrenci

  • Zübeyde Hanım Kreşi: 3 sınıf, 52 öğrenci

Etimesgut Belediyesi, kreş hizmetleri ile miniklerin eğitim yolculuklarına güçlü bir başlangıç yapmalarına olanak tanıyor ve onların eğitim hayatlarına başarılarla dolu bir yolculuk diliyor.

Kaynak:Bülten

Öne Çıkanlar