Manisa Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere müjde

Manisa Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere müjde
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine verilecek 6 bin TL eğitim desteğinin 10 Aralık’ta hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Üniversite Eğitim Destekleri kapsamında yapılan başvuruların incelemeleri tamamlandı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen öğrenciler, başvuru sonuçlarını manisa.bel.tr adresindeki sorgulama ekranından öğrenebilecek.

manisa-buyuksehir-belediyesinden-ogrencilere-mujde-1.jpg

Toplam 6 bin TL destek 10 Aralık’ta hesaplara yatırılıyor

Detaylı incelemeler sonucunda destek almaya hak kazanan öğrencilere, Ekim, Kasım ve Aralık ayları için aylık 2 bin TL olmak üzere toplam 6 bin TL ödeme yapılacak. Destekler, 10 Aralık tarihinde öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.

Başkan Dutlulu: “Manisa gerçek bir öğrenci dostu şehir olacak”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, gençlerin ve eğitimin kendileri için öncelik olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Manisa’yı öğrenci dostu bir şehir yapma vizyonumuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu destekleri, öğrencilerimizin ekonomik yükünü azaltmak ve yalnızca derslerine odaklanmalarını sağlamak amacıyla sağlıyoruz. Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Manisa, gençleriyle birlikte yükselecek.”

Kaynak:Bülten

Öne Çıkanlar