Muhtarlar Gemlik'te Buluştu: Talepler Masaya Yatırıldı

Muhtarlar Gemlik'te Buluştu: Talepler Masaya Yatırıldı
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, mahallelerin ihtiyaçları ve kırsal hizmetler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

(BURSA)- Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısında, mahallelerin talepleri ve kırsal hizmetler gündeme alındı.

Geniş katılımlı muhtarlar buluşması, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirildi. Bu toplantıda, mahallelerin talepleri, kırsal kalkınma ve altyapı hizmetleri üzerine çeşitli konular görüşüldü. Etkinliğe; Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ayhan Sarsıcı, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Barbaros Cihangir, Tarımsal Hizmetler Şube Müdürü Oğuz Kağan Metiner, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mustafa Öztürk, Gemlik Belediye Başkanvekili Şükrü Aksu, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zülküf Zor, BUSKİ Gemlik Şube Müdürü Furkan Arabalı, CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, Gemlik İtfaiye Amiri Abdullah Sal, Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Gündoğdu ve birçok muhtar katıldı.

"Taleplerinizi en kısa sürede yerine getirmeye çalışıyoruz"

Toplantının başlangıcında söz alan Gemlik Belediye Meclis Üyesi Şükrü Aksu, muhtarların yerel yönetimler içindeki kritik rolüne vurgu yaparak, "Değerli muhtarlarımıza katılımlarından ve iş birliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dile getirdi.

CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in muhtarlara yönelik sunduğu değeri aktarıp, "Belediyecilik zor ve dikkat isteyen bir iş. Başkanımız muhtarlarımıza büyük değer veriyor. Taleplerinizi en kısa sürede yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

"Muhtarlarımız bizim için kentin kılcal damarlarıdır"

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ayhan Sarsıcı, konuyla ilgili olarak "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey, "Başkan Burada" programlarıyla şehrimizi mahalle mahalle geziyor, talepleri doğrudan vatandaşlarımızdan dinliyor. Zamanın yetmediği noktalarda, bu tür toplantılarla sizlerle bir araya geliyoruz. Zeytin hasadı dönemi başlıyor, işlerinizin yoğunlaşacağını biliyoruz. Ancak tüm talepleriniz bize ulaşıyor ve dikkatle inceleniyor. Muhtarlarımız bizim için kentin kılcal damarlarıdır" şeklinde konuştu.

Toplantı, mahallelerin ihtiyaçlarının değerlendirilmesi ve muhtarların taleplerinin iletilmesiyle sona erdi.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar