Ece Ronay'ın bir şubesi daha kurşunlandı

Ece Ronay'ın bir şubesi daha kurşunlandı
Fenomen Ece Ronay'ın Gebze'deki şubesinin ardından Bağdat Caddesi'ndeki şubesi de kurşunlandı. Sabaha karşı kurşunlanan güzellik merkezine 19 mermi isabet ettiği öğrenildi. halktv.com.tr'nin haberine göre, eski eşi Mehmet Bilir...

Fenomen Ece Ronay'ın Gebze'deki şubesinin ardından Bağdat Caddesi'ndeki şubesi de kurşunlandı. Sabaha karşı kurşunlanan güzellik merkezine 19 mermi isabet ettiği öğrenildi.

halktv.com.tr'nin haberine göre, eski eşi Mehmet Bilir ile aralarında husumet bulunan Ece Ronay’ın sahip olduğu iş yerleri kurşunlandı. Önceki gece Ronay’ın Gebze’de bulunan iş yeri uzun namlulu silahlarla taranmıştı. Benzer bir olayın dün gece de yaşandığı anlaşıldı. Ronay’ın geçen Eylül ayında açtığı Bağdat Caddesi de kurşunların hedefi oldu. İşyerine, gece 03-04 sıraları kurşunlandı.

'19 mermi isabet etti'

Ece Ronay’ın Gebze’deki güzellik merkezine yönelik silahlı saldırının, eski eşi Mehmet Bilir’in inşaat şirketinin kurşunlanmasından sonra gelmesi dikkat çekmişti. Edinilen bilgilere göre Ece Ronay’ın iş yerine yönelik saldırıda uzun namlulu silah kullanıldı. İş yerine toplam 19 mermi isabet etti.