Ali Koç, 'Zaferin Rengi' filminin galasında 'Yaşa Fenerbahçe' marşını seslendiren Nesrin Sipahi'yi ağırladı

Ali Koç, 'Zaferin Rengi' filminin galasında 'Yaşa Fenerbahçe' marşını seslendiren Nesrin Sipahi'yi ağırladı
Fenerbahçe Spor Kulübü, kulübün 1923'te General Harrington Kupası'nı kazanmasının hikayesini anlatan Zaferin Rengi filminin galasına kulüp marşını yazan Nesrin Sipahi'yi de davet etti.Taksim Meydanı'ndaki Atatürk Kültür Merkezi'nde...
Fenerbahçe Spor Kulübü, kulübün 1923'te General Harrington Kupası'nı kazanmasının hikayesini anlatan Zaferin Rengi filminin galasına kulüp marşını yazan Nesrin Sipahi'yi de davet etti.

Taksim Meydanı'ndaki Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan galaya 89 yaşındaki Sipahi, Fenerbahçe Kulübü'nün davetlisi olarak katıldı.

Galada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Sipahi'ye özel ilgi gösterdiği belirtildi.

Sipahi, 1974 yılında kaydedilen ve bugün hâlâ kulübün marşı olarak kullanılan 'Yaşa Fenerbahçe'yi 1973-1974 Fenerbahçe kadrosuyla birlikte seslendirmişti.

Sözleri takımın eski kalecisi Fecri Ebcioğlu tarafından yazılan 'Yaşa Fenerbahçe', Fenerbahçe'nin futbol takımının oynadığı her iç saha maçında oyuncular sahaya çıkarken çalınıyor. Marşın nakaratındaki 'Mazinde bir tarih yatar' sözleri, yıllarca Fenerbahçe futbol takımını formalarında armanın altında, daha sonra da iç kısmında yer aldı.

Zaferin Rengi, bugün vizyona girdi.